Palaute auttaa eteenpäin

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevaa, asiakasläheistä, joustavaa ja yksilöllistä palvelua. Me haluamme kuulla mielipiteesi palvelustamme, jotta voimme korjata mahdolliset epäkohdat ja kehittyä edelleen. Kerro kokemuksistasi. Se hyödyttää sinua ja meitä.

Huomioithan ystävällisesti, että tätä kanavaa ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen kirjaamiseen. Ethän syötä palautteeseen arkaluonteisia henkilötietojasi. Henkilötietoja käsitellään Mehiläisen asiakasrekisterin tietosuojaselosteen mukaisesti, lisätietoja https://www.mehilainen.fi/rekisteriselosteet.

Hoitoa, lääketieteellistä konsultointia, ajanvarauksen peruuttamista tai reseptin uusimista koskevissa asioissa suosittelemme ottamaan yhteyttä puhelimitse ajanvaraukseemme tai käyttämään OmaMehiläinen-palvelua.

Mikäli haluat tehdä potilaslain mukaisen muistutuksen terveydenhuollon palveluista vastaavalle johtajalle, niin voit olla yhteydessä Mehiläisen potilasasiamieheen: https://www.mehilainen.fi/potilasasiamies-ja-sosiaaliasiamies.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.